23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK

Okulumuz Öğrenci ve öğretmenlerini katkılarıyla hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri 23 Nisan 2024 Salı günü saat: 09:30 da Şube Müdürümüz Mehmet ÇAKMAK’ın teşrifleriyle coşkuyla kutlandı.

Törene öğrenci ve öğretmenlerimizin dışında çok sayıda velimizde katılım sağladı. Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları şiirler, halkoyunları ve diğer gösteriler ile birlikte, düzenlenen çok sayıda yarışma sayesinde hem günün anlam ve önemine uygun etkinlikler gerçekleştirildi, hem de eğlenceli bir kutlama programı sunulmuş oldu. Etkinlikler sonucunda yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.

Başta Şube Müdürümüz Mehmet ÇAKMAK olmak üzere programımıza katılım gösteren tüm velilerimize, programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

24.04.2024 26